Search:
Muziek Producer - Songwriter - About | William Hunswijk
16705
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16705,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive
 

About

William Hunswijk - Singer-Songwriter, Producer, A&R manager
About us

Wie is William Hunswijk ?

 

William Hunswijk is een singer-songwriter, muziekproducer, a&r manager en workshopdocent.
Zo is het hem gelukt om als songwriter/ghostwriter liedjes te schrijven voor bekende artiesten die gouden en platina platen hebben weten te bemachtigen.
In de eerste plaats is het voornaamste doel van William om te  helpen bij het  ontwikkelen van muzikanten of beginnende muzikanten/muziekproducers die daar baat bij hebben.

 

Wat wij doen

 

Wij werken met een klein team professionals die elkaar aanvullen bij het perfectioneren van een productie. In het bijzonder zitten daar muziekproducers, songwriters en mix engineers bij die songs hebben uitgebracht onder major labels als Universal, Sony/Atv, BMG/Talpa, Warner etc.
De diensten die aangeboden worden zijn ; songwriting, ghostwriting, beatproductie, ghostproductie en mixen/masteren. Tevens wordt de support geboden om onafgemaakte liederen te voltooien.
Hulp en advies bij het uitbrengen van een project, zonder een label,  op alle platformen zit hier vrijblijvend bij inbegrepen.
Binnen WH Entertainment wordt ook workshops voor docenten gegeven..
Workshops en cursussen worden gegeven door heel Nederland.
In een workshop wordt toegelicht wat voor soort stijlen en werkwijzen men hanteert bij het componeren en schrijven van liederen.
Als muziekproducer en songwriter weet William beide aspecten heel goed te combineren tijdens het geven van deze workshops.

 

Studio opname

 

Last but not least bieden wij studio opnames aan met engineers die jaren lang ervaring hebben opgedaan in de muziek industrie. De opnames worden op de meest efficiënte en professionele manier opgenomen. Bovendien verhuren wij de studio ook aan andere muziekproducers voor eigen productie gebruik.

Ervaar een van onze unieke diensten en neem contact op !